fbpx
placeholder.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet, commodo justo pellentesque. 
Lorem ipsum dolor sit amet, commodo justo pellentesque conubia vel, sodales interdum magna lorem qui, tincidunt ac urna. 

Medlem Medlemsson

-

Medlemskab i Ledreborg Palace Golf Club

I Ledreborg Palace Golf Club har vi altid plads til én mere og derfor har vi gjort det nemt for dig at melde dig ind. Du skal blot udfylde denne vores indmeldelseformular og så er du første skridt videre til et fantastisk fællesskab. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Som medlem af Ledreborg Palace Golf Club har du ubegrænset adgang til gratis driving range bolde, alle indendørs og udendørs træningsfaciliteter, og mulighed for at melde dig ind i klubber i klubben som f.eks. Dameklubben, Herreklubben, og Seniorklubben.

Find netop det medlemskab som passer dit behov, og meld dig ind her

Begynderforløb

Går du og overvejer at starte på golf, men du er usikker på om det er noget for dig  så skal du fortsætte med at læse. I Ledreborg Palace Golf Club har vi en mulighed som måske kan være interessant for dig. Du kan blive prøvemedlem af golfklubben i 3 måneder og derved finde ud af om golf er noget for dig.

At komme igang er meget simpelt – det eneste du har brug for er interessen, et par gode udendørs gummisko og noget behageligt tøj som du føler at du kan bevæge dig i. Vigtigst af alt er, at møde op med dit gode humør og en god portion tålmodighed, så kommer du hurtigt i gang med det sjove golfspil.

Du kan melde dig ind som prøvemedlem her

Når du har tegnet et prøvemedlemskab starter dit begynderprogram.Du får tildelt en primær kontaktperson som kommer til at følge dig hele dit prøvemedlemskab. Din kontaktperson vil være en som du altid kan spørge om løst og fast og som har lyst til at hjælpe dig godt i gang med din golf.

Hver mandag vil der være begynder arrangementer i golfklubben. Det kan være hjælperne som samler alle begyndere til spil på Par 3 banen, regelundervisning, træning eller samlinger på terrassen. Det varierer fra uge til uge, hvad der er på programmet. Derudover vil du blive kontaktet af din Golftræner – PGA Head Pro Michael Brink som vil fortælle lidt mere om de 4 lektioner som du har indeholdt i dit Prøvemedlemsskab.

    1. lektion vil være i putting på puttinggreen, hvor du lærer hvordan du får bolden trillet i hul
    2. lektion er i sving og foregår på driving range. Her lærer du at slå de lange slag ud af fairway
    3. lektion er i indspil – det lidt høje slag hvor bolden kommer ind på en green
    4. lektion lærer du at slå bolden op af en bunker

Måske er du allerede i denne beskrivelse stødt på ord og navne som du ikke er bekendt med – og det er helt ok! Husk at spørge hver gang du undrer dig over noget. Vi har alle været begyndere og vi har alle haft de samme spørgsmål.

Har du spørgsmål til begynderforløbet kan du henvende dig på golf@lpgc.dk

Klubber i klubben

HERREKLUBBEN – The Gentlemens Club
The Gentlemen’s Club er herreklubben I Ledreborg Palace Golf Club og for alle mænd som er fyldt 18 år, med fuldtidsmedlemskab, uanset handicap. Vi mødes hver torsdag og ønsker at skabe et godt og rart socialt samvær og samlingssted, der danner ramme for en masse hygge på og udenfor golfbanen.

Du betaler et kontingent på kr. 500,- pr. år for at være medlem af The Gentlemen’s Club. Kontingentet dækker udgifter til præmier og arrangementer. Tilmelding til herredagene forgår i Golfbox.

En gang om måneden har vi fælles Gunstarts Match med efterfølgende spisning og præmieuddeling. Alle medlemmer af The Gentlemen’s Club kan spille med. Tilmelding i Golfbox.

The Gentlemen’s Club bank er:
Spar Nord Bank reg. nr. 9040, konto nr. 6500776992 eller MobilePay: 40 15 56 10 – Husk at påføre dit navn og medlemsnummer som reference!

Du kan skrive til The Gentlemen’s Club på adressen herreklubben@lpgc.dk

Du kan finde mere information om herreklubben her

DAMEKLUBBEN – Løvinderne
Løvinderne er dameklubben i Ledreborg Golf Palace Club. Vi ønsker at damerne i klubben kan samles om det vi synes er sjovest, nemlig golf. Alle kvinder kan være med uanset handicap.

Du betaler et kontingent på kr. 400,- pr. år for at være medlem af Løvinderne, som dækker udgifter til præmier og evt. arrangementer.  Vi spiller fra april til oktober hver onsdag. Tilmelding til damedagene forgår i Golfbox. Vi samles og får mulighed for at møde og spille med både kendte og nye ansigter gennem hele sæsonen.

Udover den ugentlige spilledag har vi gun-start den første onsdag i måneden. Her spiller vi turnering og samles bagefter til fælles spisning og præmieoverrækkelse. Tilmelding forgår i Golfbox, og alle medlemmer af dameklubben kan spille med i onsdagsturneringen.

En gang om året afholder vi venindedag, hvor du kan invitere dine veninder med til en hyggelig dag på Ledreborg Palace Golf Club. Golf er sjovt og jo flere vi er sammen om oplevelserne jo sjovere er det.

Dameklubbens bank er:
Danske Bank reg. nr. 9570 konto nr. 0011582443 eller MobilePay nr. 47721 – Husk at påføre dit navn og medlemsnummer som reference!

Du kan skrive til Løvinderne på adressen dameklubben@lpgc.dk

Se dameklubbens vedtægter her

SENIOR CLUBBEN
Senior Clubben er for alle mænd og kvinder, der er fyldt 55 år uanset handicap. Vi spiller golf sammen hver mandag.

Du deltager i Senior Clubbens mandagsmatch, ved tilmelding i Golfbox under Klubturneringer. Her kan du tilmelde dig Senior Clubbens mandagsmatch, den pågældende dato du ønsker at spille en runde golf.

Der er Gunstart kl. 9:00, og du møder op i klubhuset kl. 8.30 for at få scorekort udleveret. Efter runden er der hyggeligt samvær og uddeling af præmier.   

Du betaler et kontingent på kr. 300,- pr. år for at være medlem af seniorklubben, som dækker udgifter til præmier og evt. arrangementer.

Seniorklubbens bank er:
Nordea reg. 2280 konto nr. 0748759042 – Husk at påføre dit navn og medlemsnummer som reference!

Du kan skrive til Seniorklubben på adressen seniorklubben@lpgc.dk

Se seniorklubbens vedtægter her

BØRNEKLUBBEN – Miniløverne
Miniløverne er for alle børn i alderen 4-10 år. Vi leger med golf, så interessen for at spille golf vækkes i en tidlig alder.

Vi mødes i klubhuset senest kl. 10.00 hver lørdag. Vi leger med golf til kl 11.30, og har man ikke selv udstyr kan man låne af os. Far, mor og den øvrige familie er velkomne til at følge med fra terrassen eller i restauranten. Vi er lige i nærheden.

Man må prøve at være med 3-4 gange uden at betale, så man kan finde ud af om man synes at det er sjovt, men faste Miniløver betaler kr. 850,- pr. år. 

Efter hver Miniløvedag må man tage sin familie med ned på Par3-banen og spille.

Du kan skrive til Miniløverne på adressen juniorudvalg@lpgc.dk

Medlemsfordele

Når du har meldt dig ind i Ledreborg Palace Golf Club som fuldtidsmedlem følger der en række fordele med for dig, så du enten kan spare penge eller du får adgang til faciliteter og begivenheder uden yderligere omkostninger.

Med et medlemskab er der fri adgang til alle træningsfaciliteter herunder, driving range, indspilsområde, putting green, samt vores skønne indendørs faciliteter med både putting green og driving range.

Når du træner på driving range har du med et medlemskab ubegrænset og fri adgang til driving range bolde.

SAMARBEJDS- OG RABATAFTALER
Som medlem af Ledreborg Palace Golf Club har du automatisk adgang til at benytte vores samarbejdsaftaler. Disse aftaler betyder at du får mulighed for at spille andre baner end din hjemmebane, enten helt gratis eller for en kraftig reduceret pris. Du kan læse om dem herunder, hvor du også finder link til deres hjemmesider hvor du kan læse yderligere detaljer.

Top Nordic Golf

Er en sammenslutning af omkring 20 golfbaner fordelt i Skandinavien, hvor du som medlem af Ledreborg Palace Golf Club GRATIS eller til væsentlig reduceret pris kan spille.
Booking af tee-times foregår via Top Nordic Golf's hjemmeside.

Foreningen Private Golfbaner

Repræsenterer 30 aktive, privatejede golfbaner med mere end 30.000 golfspillere fordelt over hele landet.
Du kan for kr. 600,- købe et fordelskort, som giver gratis greenfee på udvalgte baner. Du kan se hvilke baner du kan spille ved at klikke ind på FPG's hjemmeside.

SPONSORRABATTER
I Ledreborg Palace Golf Club er vi stolte af vores sponsorer. Vores sponsorer yder en stor støtte til klubben, og en del af dem ønsker at yde særlige tilbud og rabatter til vores medlemmer.

Du kan finde en oversigt over vores sponsorer her, hvor du samtidig finder deltaljer om hvilke rabatter eller særtilbud du som medlem kan få hos den enkelte sponsor.

Klubaktiviteter

Danmarksturneringen

Danmarksturneringen er en klubholdturnering arrangeret af Dansk Golf Union. Spilleformen er hulspil – også kaldet Match Play. Hulspil er en grundtype af spilleform, hvor hver spiller i matchen tæller det antal slag sammen, som vedkommende har brugt på det enkelte hul. Den, der har brugt færrest slag på et hul, vinder hullet. Den, der har vundet flest huller når spillet er slut, vinder matchen. Alle klubber i Danmark kan tilmelde hold til Danmarksturneringen.

Det første år man stiller op, starter man i kvalifikationsrækken. For Herrer er der derefter mulighed for gennem sæsonerne at spille sig videre op i 5. division, 4. division, 3. division, 2. division, 1- division og til sidste måske ende i Santander Divisionen.

Ledreborg Palace Golf Club er til sæson 2020 repræsenteret i følgende divisioner med vores herrehold:

5. division, Øst, Pulje 4
4. division, Øst, Pulje 7
3. division, Øst, Pulje 6

Fælles for disse 3 divisioner, som Ledreborg Palace Golf Club er repræsenteret i, er at et herrehold består af i alt 7 spillere. 3 af spillerne spiller de såkaldte singler og de øvrige 4 spillere spiller makkerspil (2 x foursomes). Herrerne spiller om i alt 12 point. 2 point til hver af de 3 singler og 3 point til hver af de to foursome-matcher.

Ledreborg Palace Golf Club er til sæson 2020 repræsenteret i følgende divisioner med vores damehold:

Kvalifikationsrækken øst, Pulje 5
2. division øst, Pulje 1

I modsætning til herrerne stiller Damerne op med i alt 5 spillere. 3 spillere spiller singlerne og de to sidste spillere spiller en foursome. I en damekamp spiller man om i alt 9 point. 2 point for en vundet single og 3 point for en vundet foursome.

Ledreborg Palace Golf Club er til sæson 2020 repræsenteret i følgende divisioner med vores seniorhold:

Kvalifikationsrækken øst, Pulje 4
3. divison øst, Pulje 1

Seniorholdene stiller op med 7 spillere. 2 kvinder og 5 herrer. 1 kvinde og 4 herrer spiller singler og den sidste kvinde og herre spiller en mixfoursome. På seniorholdene er der i alt 13 point. 2 point for hver af de 5 singler og 3 point for en vundet mixfoursome.

Se vores turneringsplan her.

Regionsgolf

Regionsgolf er en lillebror til Danmarksturneringen. Her har alle medlemmer af golfklubben mulighed for at tilmelde sig et klubhold, hvor man bliver placeret ud fra handicap. Man kommer dermed ud og spille med andre på nogenlunde samme niveau. For at deltage i Regionsgolf, skal man være fyldt 21 år.

Til sæson 2020 har Ledreborg Palace Golf Club tilmeldte følgende hold til Regionsgolf Øst:
Række A, Pulje 8 – Handicap ikke under 4,5
Række B, Pulje 4 – Handicap ikke under 11,5
Række B, Pulje 6 – Handicap ikke under 11,5
Række C, Pulje 5 – Handicap ikke under 18,5
Række D, Pulje 2 – Handicap ikke under 26, 5

Seniorhold:
Senior B, Pulje 2 – Handicap ikke under 11,5
Senior C, Pulje 3 – Handicap ikke under 18,5

Superveteranhold:
Række B, Pulje 4 – Handicap ikke under 11,5

Turneringer

Læs vores turneringsbetingelser her

Velkommen i vores klub!

Aktuelle turneringer

Læs vores turneringsbetingelser her

Klubbens vedtægter

Nedenfor finder du klubbens aktuelle vedtægter. Klik på knappen ved de vedtægter du vil læse, for at downloade dem. 

Vedtægter for golfklubben

Vedtægter for Herreklubben

Vedtægter for Dameklubben

Vedtægter for Seniorklubben

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.