fbpx
placeholder.jpg

A naturally undulating and beautifully scenic championship golf course.
We have routed the golf course through an existing landscape that we have barely touched. However, this has not affected the immense playability and strong sense of strategy across all eighteen holes.

Sir Nick Faldo

-

Faldo Design

Gæster

Du får en unik oplevelse som gæst i Ledreborg Palace Golf Club

Om det er sommer eller vinter, så står Faldo Course i Ledreborg Palace Golf Club flot. Vi spiller til sommergreens hele året, og banens dræn fungerer så godt at det er sjældent at vi bliver nødt til at lukke for spil. Prisen på greenfee’s er den samme om det er weekend eller hverdag.

Den smukke natur og det imødekommende personale, sørger for en unik og rigtig positiv oplevelse for dig som gæst. Arealet som golfbanen ligger på er stort, så der er god afstand mellem hullerne og derfor er det yderst sjældent at man hører spillere råbe FORE. Det betyder at du kan fokusere på dit spil, frem for spillerne på de øvrige huller.

En runde på banen er en helt fantastisk oplevelse som er meget svær at beskrive, men som skal opleves. Vi håber at du vil booke en tid og komme og opleve banen selv så du kan se at vi ikke overdriver…. og så kan vi varmt anbefale at slutte runden af på terrassen ved vores klubhus til en kop kaffe eller en kold øl. Vi ses!

Priser og rabatter

Greenfee Priser

Vores priser på greenfee varierer efter sæson. Du kan også være heldig at blive mødt med særtilbud i begrænsede perioder.
Derfor kan du finde den gældende pris på greenfee for netop den tid som du ønsker at spille, ved at slå op på Golfbox. Så kan du samtidig finde de ledige tider og booke den tid der passer dig/jer bedst.

Når du har betalt greenfee til Faldo Course giver det dig adgang til gratis træningsbolde på vores træningsbane, adgang til vores imponerende indspilsområde og puttinggreen.
Har du booket tid udenfor sekretariatets åbningstid, kan du betale greenfee på MobilePay nr. 97805

Vejledende greenfeepriser

Faldo Course:
Normalpris: 450kr. (to runder samme dag 750kr.)
Vinter (1/11 – 15/3): Hverdag 350kr, weekend 450kr.

Par 3 banen:
Hele året: 150kr for to runder samme dag

Rabatordninger

Gæster som er fuldtidsmedlemmer i deres hjemmeklub, og som spiller sammen med et fuldtidsmedlem fra Ledreborg Palace Golf Club, betaler reduceret greenfee på kr. 300,-

Flexmedlemmer af Ledreborg Palace Golf Club kan ikke medtage gæster til reduceret greenfee. 

Du kan også benytte dig af Golfhæftet og Golfhæftet+ så længe du ikke er flexmedlem i din hjemmeklub.

Derudover har vi rabat- og samarbejdsaftaler med andre klubber og foreninger, hvor igennem gæster, som er omfattet af disse, kan spille gratis eller til reduceret greenfee.

Vores gældende samarbejds- og rabataftaler kan du læse om i afsnittet medlemsfordele på siden om klubben.

Medlemskab i Ledreborg Palace Golf Club

Vi håber naturligvis at du bliver så glad for dit besøg hos os, så du vil være medlem af vores skønne golfklub. Vi vil gøre alt for at du hurtigt kommer til at føle dig hjemme i klubben, og velkommen blandt medlemmerne.
Vil du vide mere om medlemskab i Ledreborg Palace Golf Club kan du læse om det her.

Har du spørgsmål om medlemskaberne, eller er det andet som du ikke har fået svar på, er du meget velkommen til at tage fat i sekretariatet.

Vi glæder os til at se dig!

Klubbens vedtægter

Nedenfor finder du klubbens aktuelle vedtægter. Klik på knappen ved de vedtægter du vil læse, for at downloade dem. 

Vedtægter for golfklubben

Vedtægter for Herreklubben

Vedtægter for Dameklubben

Vedtægter for Seniorklubben

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.