fbpx
placeholder.jpg

A naturally undulating and beautifully scenic championship golf course.
We have routed the golf course through an existing landscape that we have barely touched. However, this has not affected the immense playability and strong sense of strategy across all eighteen holes.

Sir Nick Faldo

-

Faldo Design

Banen

Skabt af en legende - og er altid et besøg værd

Faldo Course er – som navnet fortæller – designet af golflegenden Sir Nick Faldo. Som den eneste bane i Skandinavien i øvrigt. Den er designet som en såkaldt ”inland links” efter engelsk tradition og bærer en lang række af de karakteristika, som normalt følger linksbaner; mange og dybe bunkers, faste og hurtige greens, ondulerede fairways og et lidt ”pjusket” look pga. roughens beskaffenhed. De dybe fairwaybunkers bør man gå langt for at undgå, når man lægger sin gameplan. Når man rammer sådan en, medfører det ofte tab af slag.

Faldo Course blev fundet – ikke designet

Faldo Course er anlagt i den eksisterende natur, og der har i langt overvejende grad været tale om, at Sir Nick Faldo skulle ”finde banen” i det eksisterende terræn. Han har med andre ord gået området tyndt og besluttet sig for, hvor de 18 huller skulle være. Der er maksimalt flyttet jord svarende til 1/2 højdemeter, så den oprindelige natur er praktisk taget intakt.

Enestående natur

Naturen er ganske enestående. Faldo Course er placeret i ”smørhullet” af Ledreborg’s 1.600 hektar, og det er således meget minimalt, hvad der kan genere øjet og naturoplevelsen undervejs på en runde. Ja; faktisk kan det være svært at få øje på andet end natur (på nær Ledreborg Slot og Sagnlandet Lejre).

Baneinformation

Hulforløb, baneguide og Flyovers

Ønsker du detaljeret viden om hulforløbet med flyovers og tips & tricks til spillestrategier pr. hul, eller vil du downloade den samlede baneguide, kan du finde informationerne ved at klikke på knapperne nedenfor.  

Fuld baneguide

Konverteringstabeller og SpH-beregning

Vil du se vores konverteringstabeller, kan du finde dem nedenfor.

Spillehandicap beregner

Lokale regler

Også på Faldo Course har vi lokale regler som er godkendt af Dansk Golf Union. Du finder vores aktuelle lokale regler her

Driving range, Putting- og indspilsområder

Uanset om du er medlem af golfklubben eller er greenfeespiller, er vores træningsfaciliteter inkluderet i prisen. Du kan frit benytte vores drivingrange med bolde ad libitum, eller træne den vigtige puttingdisciplin på den kuperede træningsgreen. Eller trænger du til at skærpe dit bunkerspil, har vi træningsbunkere hvor du kan træne præcis det slag du frygter mest at blive udsat for på banen.

Du kan se hvor faciliteterne er placeret på oversigtskortet her 

DRIVINGRANGE

Drivingrangen er åben hele året, er du medlem er boldende inkluderet i dit kontingent. Gæster uden greenfee kan købe adgang til ubegrænsede bolde for kr. 100 pr. dag.

Drivingrangen er forsynet med udslagsmåtter og i sommerhalvåret udslagssted fra græs. 

Du kan slå efter flag i forskellige længder, eller net ophængt i stativer på ca. 40, 60 og 80 m.

På drivingrangeområdet er også træningsbunker.

INDSPILS- OG BUNKEROMRÅDE

Indspils- og bunkerområdet ligger ved 1. tee og er etableret med 2 indspilsgreens og en stor puttegreen. Her er om sommeren opstreget til “short game” spil.

Herudover 2 bunkere og masser af plads til både at træne både picht og chip.

Du skal bruge dine egne bolde i dette område. 

PUTTING GREENS

Vi har 2 putting greens. Een ved klubhuset som er meget kuperet og svær og een ved 1. tee. Putting greenen ved 1. tee er stor og meget tro mod banens hastighed og fald. 

Rigtig god fornøjelse!

Klubbens vedtægter

Nedenfor finder du klubbens aktuelle vedtægter. Klik på knappen ved de vedtægter du vil læse, for at downloade dem. 

Vedtægter for golfklubben

Vedtægter for Herreklubben

Vedtægter for Dameklubben

Vedtægter for Seniorklubben

Ris og ros til LPGC

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Derfor er vi rigtig glade for input, kommentarer og ideer.

Skriv dine kommentarer her nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.