Se udviklingsplanen 2018 - 2023 for Ledreborg Palace Golf Club

Klik her for at åbne planen.

faldo

Ledreborg Mid-age & Senior Challenge 2018

Midage-banner-930x180px

Spil med i den 4. Ledreborg Mid-age & Senior Challenge. Tilmeldingen er åben i Golfbox. Du klikiker på billedet ovenover, hvor betingelser og priser fremgår.

Sidste år deltog 114 spillere, så vi forventer udsolgt også i år.

NY TRÆNER TIL LEDREBORG PALACE GOLF CLUB.

2018-01-28 15.32.16

Michael Brink - Peter Bjulf Gindrup

Vi har i dag indgået aftale med PGA træner Michael Brink. Michael bliver klubbens nye træner og vil indgå i det øvrige team af medarbejdere. Du vil fra 1. marts kunne møde Michael i klubben og få kompetent træning både sommer og vinter, da stillingen er en en fastansættelse hele året. Vi ønsker ligeledes vores indendørscenter meget mere brugt til træning af Michael.

Michael underviser med TrackMan. Omkring sin trænerfilosofi udtaler Michael:

”Jeg tager altid udgangspunkt i det hele menneske. Ambition, anatomi, svingteknik, udstyr og det mentale skal hænge sammen for at du som spiller for det bedste ud af din golf. I sær balancen – både fysisk og psykisk – er vigtige forudsætninger for at udvikle dit spil. Jeg har ikke et ”fastlåst” svingprincip. Jeg kigger på den enkelte og hjælper dig ud fra din situation. Derfor kan nogen få at vide, at de skal fokusere på en ting og andre, at de skal fokusere på noget helt andet. Derfor kan du sjældent overføre et tip fra en medspiller, da det sikkert ikke gælder for dig”.

Michael er ansat af klubben og kommer til at færdes i shoppen, sekretariatet og klubhuset, når han ikke står og underviser.

Michael kommer til at udbyde en bred vifte af tilbud.

Der vil være mulighed for individuelle lektioner. Derudover bliver det udbudt en del kurser af både kortere og længere varighed samt med et alsidigt indhold inden for spillets facetter.

Michael introducerer en ny form for træning i gennem hele sæsonen.

PLUS træning. Holdtræning i gennem hele sæsonen fra ca. midt april til slut september.

VELKOMMEN.

Ny officiel rejsepartner

ProfilRejser-SportConcept logo Blues-Prima sort

Det er en stor glæde at kunne præsentere Profil Rejser som klubbens officielle rejsepartner. Aftalen gælder de næste 2 år og omfatter rejser med sponsorklubben samt kommende golfskoler, som vores nye træner Michael Brink vil afholde. Der vil ligeledes være fordele for medlemmer som benytter Profil Rejser. Tilbud og aktiviteter via Profil Rejser, vil blive meddelt i nyhedsbreve. Vi håber at klubbens medlemmer vil tage godt i mod vores nye sponsor.

Profil Rejser er specialiter i konceptrejser, og kan skræddersy din rejse alt efter dit behov. Nærmere introduktion kommer i klubbens næste nyhedsbrev. Velkommen til Profil Rejser.