Kom godt i gang med Golf

Velkommen til den praktiske del som begynder/prøvemedlem.

Begynderteamet ønsker dig tillykke med din snarlige gennemførelse af træningsforløbet hos Ledreborgs dygtige pro.

Det er snart tid til spil på banerne, så du også får styr på den del – og vi er en del, der står klar til at hjælpe dig og give dig en god oplevelse i dit videre forløb.

 

Hvornår starter det praktiske spil ?.

Det praktiske spil på banen starter den første mandag efter du har haft din første træningslektion hos Ronnie – med mindre mandagen er en helligdag, så kan der være undtagelser.   

 

Hvordan er det praktiske spilforløb på banerne ?

Efter endt træningsforløb hos Ronnie har du et handicap på 54. Det handicap skal gerne blive lavere, og det skal du først prøve på par 3 banen, inden du kan komme ud på den store bane.

Jo lavere et hcp. man har jo bedre er man blevet. Hcp. Systemet er et point system, som gør at to eller flere spillere med forskellige spille styrker kan spille sammen. 

 

Par 3 banen

Du skal gå minimum 3 runder på par 3 banen, hvor du skal have 18 point i en runde. Det gælder både seniorer og juniorer. I den golfrunde, hvor du scorer 18 point, skal du gå sammen med et medlem af begynderteamet.

Du er selvfølgelig velkommen til at spille par 3 banen hver eneste dag, hvis du har tid og lyst i prøvemedlemsperioden. Det er træningen og øvelsen der tæller.  

 

Den store bane

Efter du har opnået dette resultat skal du spille den store 18 hullers bane med begynderudvalget. Her vil begynderudvalget videreuddanne dig til at kunne gå selvstændigt på banen. Det drejer sig om moral og etik på golfbanen. Vi vil vise dig rundt en eller flere gange, alt efter behov inden vi kan slippe dig fri på egen hånd.

Bemærk at man som prøvemedlem ikke får ret til at spille 18 hullers banen selv. Dette kan kun lade sig gøre sammen med et medlem fra begynderudvalget.

 

Hvornår må jeg selv spille på den store bane ?

Det må du når du melder dig ind i klubben, efter endt prøvemedlemskabsforløb.

Når du melder dig ind efterfølgende, modtager du dit nye DGU kort.

Vi vil dog lave begyndermatcher på den store bane en gang om måneden. Dette vil foregå om søndagen.

 

Hvornår spiller vi ? 

Begynderspil foregår mandage kl. 18.00 fra ca. medio marts – og vi mødes altid ved træningsbanen (driving range) – og går samlet derfra. Nogle går til par 3 banen andre spiller på den store bane.

Der vil være nogle, der hurtigt fanger spillet og andre, hvor det tager lidt længere tid, så du kan ikke forvente, at du kommer til at følges med alle fra dit hold.

 

Hvordan tilmelder jeg mig til begynderspil på mandage?

Du tilmelder dig på mail til keld@ronde.biz senest fredag kl. 12.00, så Keld har mulighed for at kalde de frivillige hjælpere fra begynderteamet ind.

Det kan godt være, du føler, at det er lige i overkanten at træne / spille hver mandag, så er det helt OK, at du ikke melder dig til.

Det skal være sjovt at komme og ikke en sur pligt.

 

Kan jeg træne/spille mere, hvis jeg gerne vil hurtigere igennem forløbet?

En del af begynderteamet vil gerne hjælpe dig med at komme hurtigere igennem forløbet. Det skal aftales med den enkelte fra begynderteamet.

Du sender en mail til Keld@ronde.biz med forslag til spilletider, så vil Keld sørge for at koordinere med de øvrige fra begynderudvalget.

Torsdag er ikke en mulighed for at gå på den store bane, idet Herreklubben spiller og der er meget pres på banen.

 

Regelaften/Terrænundervisning

Vi gennemfører en regelaften i klubhuset, som er obligatorisk for begyndere. Du vil møde repræsentanterne fra handicap- og regeludvalget – og det giver rigtig god mening at høre om regler og etikette, når du har været ud på banen, så er der mange ting, der falder på plads i forhold til gennemgangen på nettet, hvor du ikke har prøvet golfspillet endnu.

 

Hvordan skal jeg klæde mig på, når jeg skal på golfbanen ?

På Ledreborg er blue jeans og T-shirts uden krave ikke tilladt – og herrerne skal have ærmer på deres poloer. Pigerne må gerne bære polo uden ærmer – når bare der er krave på poloen.

Du bør have praktisk tøj på, der passer til vejret. Er du i tvivl – kan du få råd og vejledning om tøj og sko i shoppen 

 

Hvem hjælper dig med at komme rundt på banerne ?

Keld Rønde,  2073 0639   keld@ronde.biz

Freddy Harlev,  2156 1926

Kurt Nielsen,   4041 8658

Lene Junge,  6170 3964

Morten Junge 4040 8060

Anne Goldbach 5136 5118

Thorkild Præstegaard

Michael Nielsen

 

Og så glæder vi os bare til at se dig

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen på træningsbanen hver mandag – hvad enten du skal spille par 3 banen eller den store bane. Husk det er kl. 18.00, hvor vi mødes på træningsbanen.

På gensyn - Mvh. Begynderteamet på Ledreborg